12: Wie is Zohra en wat is haar opdracht *

Sinds 1974 heeft Zohra Bertrands-Noach via haar eigen innerlijk een bewust contact met hoge geestelijke wezens, die zich aan haar bekend maakten als Meesters van Liefde en Wijsheid.
Het initiatief tot dit contact werd door die Meesters zelf genomen, aanvankelijk overrompelde het haar nogal. Op mystiek en esoterisch gebied was zij een leek.
In de loop der tijden werden haar talrijke lessen geleerd en werden haar verschillende geestelijke gebieden getoond. Stukje bij beetje werd haar gevraagd of ze bereid was in samenwerking met haar geestelijke broeders in de sferen de opdracht uit te voeren waartoe ze op aarde was.
Geïncarneerd. Vanuit een, eerst onbewust, later steeds bewuster weten dat het inderdaad bij haar hoorde om te doen waartoe ze uitgenodigd werd, ging ze in op wat haar gevraagd werd en probeerde ze zo goed mogelijk daaraan te beantwoorden.

Zodoende startte ze een praktijk als paranormaal genezeres, ging lezingen houden die haar op het moment zelf werden ingegeven en verzamelde ze groepen mensen die datgene wat ze doorgaf ook in hun leven wilden integreren (waaronder, in 1985, Anna Lamb).
Tijdens lezingen en gesprekken gebeurde het soms dat Zohra in een verhoogde staat van concentratie kwam en er dan via haar gesproken werd in een zeer verheven taal.

* Uit het boek: “Zie de leliën….”

En nu… Januari 2015.
Tot ons verdriet is, kort na het overlijden van haar naaste medewerkster, Anna Hofkamp, Zohra op dit moment ongeneeslijk ziek. Haar leven loopt binnenkort ten einde. Zij is 85 jaar.
Ook ik, Anna Lamb, kreeg tegelijk met Zohra en Anna Hofkamp een ernstige ziekte. Ik hoop nog enkele jaren mijn werkzaamheden af te kunnen ronden.

Ik zal Zohra altijd dankbaar blijven voor de prachtige boodschappen die zij heeft doorgegeven.

Reacties zijn gesloten.