De bevalling

fotoBij de bevalling moet er overleg zijn tussen de vrucht en moeder. Moeder kent het plan, onbewust. Soms komt dat ook tot uiting binnen de bevalling.

Mijn dochter kwam met haar hand in haar haar en de elleboog naar voren. Het geeft iets aan, bijvoorbeeld dat ze zich afschermt voor dit leven en dat is ook heel herkenbaar in haar leven.

Zo kan een kind zich tijdens de bevalling terug houden uit angst voor het leven, omdat ze moeite hebben om te incarneren. De ontsluitingsweeën worden daar door beïnvloed. Je kunt als moeder maar ook als omstanders heel voorzichtig bij de ontsluitingsweeën het kind en de moeder stimuleren los te laten in overgave te komen. En wanneer de ontsluitingsweeën niet op gang komen heeft het wellicht hier mee te maken. Energetisch ontstaat er eerst een veld van afweer en terughouding, en dat vertaalt zich in de stoffelijke mens.
In de diepte voelt het kind of moeder bereid is het kind ook te ontvangen. Dus de moeder moet heel veel aan zichzelf werken en in acceptatie komen als dat nog niet het geval is.

De karmische verbinding.
Ouders voelen vaak intuïtief de karmische verbinding aan. Heel vaak zie je ook dat kinderen ouders hebben waarvan je denkt wat pijnlijk, die hebben veel irritatie naar elkaar of een stuk uit te werken met elkaar. En dat wordt dan je kind. Soms is die irritatie zo groot dat het kind niet geboren kan worden bij deze ouders via deze ouders. Er ligt dan een te grote blokkade bij de conceptie. Moet zo’n kindje toch bij die ouders komen dan kan dat bijvoorbeeld doordat zo’n kindje geadopteerd wordt. Het kan ook om een andere reden zijn bij adoptie.

Ouders moeten, wanneer er zo’n diep karmisch verleden ligt tussen hen en het kind, het kind a.h.w. opnieuw aanzien en weer opnieuw beginnen. Het verleden is voorbij, dat laten we los, het kind ook naar de ouders toe. Maar als je ziet dat het kind dat onderdrukt is nu de ouder is van het kind dat toen onderdrukte dan kun je je voorstellen wat er binnen zo’n relatie kan gebeuren.

fotoEen warm welkom!
Ouders moeten hun kinderen een welkom bereiden en dat klinkt nu natuurlijk verstandelijk en logisch, maar ik bedoel een innerlijk welkom. Dan voelt het kind zich ook innerlijk welkom. En dan zullen de eventuele  problemen niet direct zulke nadelige invloed hebben op heel de bevalling.
Kinderen reageren tijdens een bevalling heel sterk op gevoelens van ongemak bijvoorbeeld van de moeder en dan wordt het extra zwaar voor het kind. De aardse begeleiding van de ouders en het kind moet zich helemaal op moeder en kind richten en psychische voorbereiding bieden bij de geboorte van het kind.
Vaak zijn de handelingen meer op technische vaardigheden gericht. “Scheurt het niet in en gaat het soepel en daalt het hoofdje in?” Dat zijn slechts technische handelingen ook al gaat het moeilijk met het hoofdje toch dient de zielsverbinding prioriteit te hebben.
De aardse begeleiding is vaak niet op elkaar ingespeeld en als ze op elkaar gericht zijn is het op de pijn.
Realiseer je wat er met het kind gebeurt. Altijd ligt er de pijn rond de bevalling.

Ik heb tijdens de bevalling van mijn dochter per toeval met haar gesproken. De geboorte wilde niet vlotten doordat zij haar elleboogje voor haar gezichtje hield. Op een gegeven moment zei ik ineens intuïtief tegen mijn kind: “Kom op kindje zet ‘m op dat doen we samen eventjes”. En het kind gaf antwoord. Ik schrok. Een volwassen stem klonk door me heen, ik ben natuurlijk ook wel open. En op dat moment zette ze haar voeten tegen mijn ribben en een dikke ‘acht-ponder’ werd geboren. Ik ben dagen onder de indruk geweest van die volwassen stem. Toen wist ik van deze dingen nog niets. Ik denk dat ik dat ook mee heb moeten maken zodat ik het nu kan vertellen.

We kunnen het kind dus helpen. In gedachten, het hoeft niet eens hardop. We kunnen het tijdens de bevalling bemoedigen op eenvoudige wijze. Niet in de sfeer van: “Kind kom nu op aarde want je zult zien: je opdracht zal in vulling gaan.” Maar eerder: “Kom maar kindje, zet ‘m op we zijn bij je, we steunen je, we houden van je.” Gebruik eenvoudige zinnen.
Ouders moeten hun aandacht in liefde op het kind richten. Zo ontstaat, een concentratie van liefdesenergie rond de geboorteopening; rond de plek waar het kind gaat komen en op die manier helpt het de spieren te ontspannen.
Meestal ontspannen we onze spieren omdat zo de pijn vermindert, maar het zou eerder als doel moeten hebben het brengen van liefde er naar toe, waardoor het kind in liefde kan komen.

Liefde moet de basis zijn.
Je hoort nu welk een invloed wij geestelijk uit kunnen oefenen.. Als we steeds meer kennis rond etherische krachten uit gaan diepen,  zullen we op een gegeven moment een pijnloze bevalling kunnen krijgen en dat spiegelt dan weer hoe het leven ook tot diep in de stof bewust kan gaan worden. Zonder lijden; vanuit inzicht. Dus we kunnen naar de plaats  waar het kind geboren wordt energie sturen. Liefde moet de basis zijn voor de beleving bij de bevalling.

De andere ouder die erbij is en andere aanwezigen moeten niet mee verkrampen met de moeder mee. Beter kan vader wat strelen en massage geven, waarin hij a.h.w. zijn aandacht ook geeft naar het kind toe. De verloskundige en de kraamverzorgster, moeten niet alleen bezig zijn met bijvoorbeeld alleen het meten van de ontsluiting en dat soort technische zaken. Ze kunnen zich beter richten op het ontspannen en de liefdevolle ontvangenis van het kind. Dat is het belangrijkste doel.
De essentie is: Het kind moet zich verzoenen met zijn geboorte.
Dat moet in je bewustzijn en daardoor in je handelen als boodschap liggen.
Als volwassene kan het kind het kind in zichzelf bemoedigen op die manier en gestimuleerd worden. En de ouders en de begeleiders zijn daarbij eigenlijk de helpers. Zo voelt het kind zich ook minder eenzaam.

Het kind moet eigenlijk zelf het tempo van het bevallen aangeven, want anders is de geboorte een soort geweldpleging. Het gaat om een proces. Ik denk dat je het kind beter kunt uitnodigen. Dat is beter dan het gebruik van weeën-opwekkers.
Vader kan achter de moeder staan, met de handen op de schouders en mee uitnodigen, ondersteunen, maar niet overnemen. Hij steunt moeder daarin.

Wanneer het toch een keizersnee moet worden dan heeft dat weer met karma te maken van beiden, moeder en kind. In die zin dat die ervaring besloten ligt in het weten van zowel moeder als kind. Er kan bv een grote blokkade in het stuitchakra aanwezig zijn bij de moeder die ontwikkeld is in een vorig leven in relatie met het kind. Deze wordt zodanig dan getriggerd tijdens deze geboorte dat een normale geboorte onmogelijk is.
Het is alsof zij niet door de dwingende blokkade heen kunnen gaan en toch kiezen zij beiden voor dit leven. Dankzij de moderne technieken kan dat nu, anders had het niet gekund en dan had deze ontwikkeling op een andere wellicht nog gecompliceerdere wijze gemoeten.

Bij de geboorte van een kind, waarbij deze ingeleid wordt zouden we dit pas bij uiterste nood moeten doen. Eerst zouden we het op de geestelijke manier moeten proberen.
We zijn dikwijls te snel met zulke ingrepen. Handelen dikwijls vanuit ’t mentale. Je moet continu in het gevoel bij jezelf blijven. Voelt het goed voor je? Ik doe soms dingen waarvan ik weet dat hoort helemaal niet bij het nieuwe bewustzijn, maar ik voel dat ik het nog niet aankan om het anders te doen. Je moet continu in verbinding met je innerlijke stem staan dat is het allerbelangrijkste.
En degenen die bij de bevalling aanwezig zijn moeten zich in stille eenvoud op de achtergrond houden. De vader zal ook met zorg omringd worden, want ook de emotionele verwerking van de vader voelt het kind. Slaat op het kind terug. Vader, moeder en het kind staan centraal. De anderen moeten omhullend aanwezig zijn.

De emoties van de omstanders kunnen het proces beïnvloeden. Dat moeten we ons bewust zijn. Meditatief op elkaar afstemmen is beter. Op elkaar, maar vooral op de kosmische begeleiding op dat moment. Elke geboorte is ook weer een inwijding voor de geestelijk wereld.
Je kunt als je je zo meditatief openstelt, of je nou helper bent of moeder of wat dan ook, kun je het beste luisteren naar je innerlijke impulsen.

Kinderen die erg vroeg geboren worden, achten zichzelf nog onbewust en daardoor krijgen ze een te haastige voorschouw en vaak nog versluierd ook. Daardoor kan het kind ook moeite hebben om te overleven. Ze moeten heel zorgvuldig emotioneel begroet worden, want ze zijn vaak nog heel onvoorbereid op het leven. We moeten ze aanspreken op eenvoudige volwassen wijze.
Zo’n te vroeg geboren kind is eigenlijk in zijn kind-zijn geschoten en we moeten a.h.w. beleefd weer vragen of hij weer terug wil komen bij zijn volwassen ik om het leven weer aan te gaan.
Zo’n kindje dat te vroeg geboren is moet vooral voorzichtig niet ruw aangepakt worden, want het verlamt a.h.w. de levenszin nog meer. Het verwacht bijstand op liefdevolle wijze waardoor hij zichzelf weer geschikt kan vinden om te leven.

Het kind komt uit een volmaakte sfeer. Het komt nog uit een sfeer waar geen besef is van ruimte en tijd en nemen dat ook mee naar de aarde. Ze hebben eigenlijk nog geen tijdsbewustzijn. Het moet vanuit respect aangesproken worden. Als het kind niet, vanuit respect voor zijn volwassen ik wordt aangesproken kan het zijn identiteit niet vormen, kan hij niet zijn wie hij werkelijk is. Dan blijft het kind verlangen naar de ongeziene wereld en verblijft het niet in het hier en nu.

-/-

281 Responses to De bevalling

 1. Bonjour, mes tarifs vous assurent des orchestrations de qualité, réalistes, sans vous ruiner. Remplissez le formulaire de devis en ligne, cela ne vous engage à rien et vous saurez rapidement ce que je vous propose. Mes services s’adaptent parfaitement à vos besoins, par exemple vous recevez chaque piste audio “brut” séparément pour réaliser vous-même le mixage ou choisissez de recevoir une version déjà pré-mixée. Vous choisissez vous-même les instruments qui accompagneront votre projet ou confiez-nous le soin de réaliser l’orchestration adéquate. Plus d’informations sur http://www.audionomie.com !

 2. There is noticeably a bundle to realize about this. I think you made various good points in features also.

 3. NordAlgow zeggen:

  alchemist online is the best

  0da9 walmart cost of online 2012

 4. Mauricio Tamiya zeggen:

  Thank youThanks for any otheranothersome otherevery other greatwonderfulfantasticmagnificentexcellent articlepost. WhereThe place else may justmaycould anyoneanybody get that kind oftype of informationinfo in such a perfectan ideal waymethodmeansapproachmanner of writing? I haveI’ve a presentation nextsubsequent week, and I amI’m at theon the look forsearch for such informationinfo.

 5. Dany zeggen:

  Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips? best board games 4 year old

 6. Fredrick Mckean zeggen:

  I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that?s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this. Go to my website : http://www.neofic.com .

 7. LeonillaAlgow zeggen:

  online online look like

  6c7d local online stores

 8. Pearlene Boyas zeggen:

  An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers Go to my website : http://www.neofic.com .

 9. Chandler zeggen:

  Très bon article Cela a été très intéressant pour moi. Enseigne Drapeau et lettres vintage.

 10. city driving pc game zeggen:
 11. Jeff Sandbulte zeggen:

  Heya i am for the first time here. I came across this board
  and I find It really useful & it helped me out
  a lot. I hope to give something back and aid others like you aided
  me.

 12. NailyaAlgow zeggen:

  wholesale online pills

  e9c8 online dosage for young men

 13. Odis Hipol zeggen:

  NiceExcellentGreat blogweblog hereright here! AlsoAdditionally your websitesiteweb site a lotlotsso muchquite a bitrather a lotloads up fastvery fast! What hostweb host are you the use ofusingthe usage of? Can I am gettingI get your associateaffiliate linkhyperlink for youron yourin yourto your host? I desirewantwish my websitesiteweb site loaded up as fastquickly as yours lol

 14. AvdotyaAlgow zeggen:

  online for sale from china

  3bc5 online prices on canada

 15. Jonathan Keihn zeggen:

  Ahaa, its nice conversation about this post at this place at this web site, I have read all that, so now me also commenting at
  this place.

 16. Forex ea zeggen:

  Well said, 100 agree.

 17. Jasa like zeggen:

  I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re amazing! Thanks!

 18. Dian Iopa zeggen:

  You are absolutely right.

 19. FortunataAlgow zeggen:

  how you get pfizer online

  916a what strength of online to use

 20. The article is very helpful. Thanks

 21. Ramon Guice zeggen:

  I am regular readervisitor, how are you everybody? This articlepostpiece of writingparagraph posted at this websiteweb sitesiteweb page is reallyactuallyin facttrulygenuinely nicepleasantgoodfastidious.

 22. sa zeggen:

  I cannot thank you enough for the post.Really looking forward to read more. Cool.

 23. Trent Dockus zeggen:

  I visited multiplemanyseveralvarious websitessitesweb sitesweb pagesblogs butexcepthowever the audio qualityfeature for audio songs currentpresentexisting at this websiteweb sitesiteweb page is reallyactuallyin facttrulygenuinely marvelouswonderfulexcellentfabuloussuperb.

 24. great issues altogether, you simply received a new reader. What could you suggest about your publish that you made some days in the past? Any sure?

 25. sa zeggen:

  Thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 26. P2000 zeggen:

  You made some decent points there. I regarded on the internet for the difficulty and found most individuals will associate with along with your website.

 27. Cool! Interesting article over here. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more helpful than ever before. I could not resist commenting. I ‘ve spent 3 hours looking for such article. I’ll also share it with my best friends interested in it. I’ve just bookmarked this site. Finished with the work done, I’ll watch some free online model cams. Gracias!! Greetings from Greeley!

 28. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 29. Josephpet zeggen:

  surerr
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil compound

 30. Josephpet zeggen:

  ovnfmq
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil citrate ip

 31. Josephpet zeggen:

  quswk5
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil generic 20 mg

 32. Josephpet zeggen:

  t1ojps
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil brands

 33. Josephpet zeggen:

  68o0hm
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil citrate side effects

 34. Josephpet zeggen:

  ehnr2n
  http://sildenafil2018.icu – cost of sildenafil 20 mg

 35. Josephpet zeggen:

  3on3ix
  http://sildenafil2018.icu – sildenafil citrate wiki

 36. KamaAlgow zeggen:

  best was take online

  57c8 much does online cost street

 37. Matimmaxy zeggen:

  Amoxicillin Dogs Piriton Mix Keflex Dosage For Amoxicillin 500 Mg cialis 40 mg Cialis Without Perscription Viagra Non Generique

 38. Have you ever wanted to learn how to buy and sell Bitcoin? There sure is a lot of money to be made trading it. What if there was an easy to follow method that could earn you money? There is. All it takes is following these simple steps. This system is so simple, even a chimpanzee could do it! Follow the link and see for yourself just how easy profiting from Bitcoin can be https://t.grtyv.com/4oye9wkgw0?aff_id=29696&offer_id=5182&nopop=1

 39. EddaAlgow zeggen:

  look here online online now

  0f24 online au luxembour

 40. Algow zeggen:

  online book reports

  48a4 literature review for service quality

 41. KupriyanAlgow zeggen:

  online ou autre produi

  bb57 try it online online soft c o d

 42. DavidDib zeggen:

  2ttbcsp706zs http://cialisrrr.com – cialis for daily use

 43. DavidDib zeggen:

  f9eroo6k6owh http://cialisrrr.com – cialis for bph

 44. DavidDib zeggen:

  3sdkilmte9c0 http://cialisrrr.com – what is cialis

 45. DavidDib zeggen:

  dppkc66irhxw http://cialisrrr.com – viagra vs cialis

 46. DavidDib zeggen:

  hsklkx77nc2s http://cialisrrr.com – cialis coupon

 47. DavidDib zeggen:

  caaz34gzf92f http://cialisrrr.com – cialis daily

 48. Kelvin Hung zeggen:

  The article is very helpful. Thanks

  beetalk for ios

 49. Thanh Shein zeggen:

  I think this is one of the most vital information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

 50. Omer Bedeker zeggen:

  Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 51. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 52. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 53. Wow! After all I got a website from where I be capable of in fact get helpful information regarding my study and knowledge.

 54. html5 games zeggen:

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

 55. You actually make it appear so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I feel I’d never understand. It sort of feels too complicated and extremely vast for me. I’m taking a look ahead on your next submit, I will attempt to get the hold of it!

 56. ferragamo shirt zeggen:

  Thanks , I’ve just been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what about the bottom line? Are you sure concerning the source?

 57. Heya! I understand this is sort of off-topic but I needed to ask. Does building a well-established blog like yours take a large amount of work? I’m completely new to running a blog however I do write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 58. AntoninAlgow zeggen:

  perth online online 40mg

  0be3 prix online 20 mg en pharmacie

 59. Your method of telling all in this post is actually pleasant, all be able to simply know it, Thanks a lot.

 60. Hey would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Cheers, I appreciate it!

 61. Good post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

 62. hello there and thank you for your information ?I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical issues using this website, since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective exciting content. Ensure that you update this again very soon.

 63. Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 64. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast offered brilliant clear concept

 65. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 66. Hi, i think that i saw you visited my website thus i came to go back the desire?.I am trying to to find things to improve my site!I guess its adequate to make use of a few of your ideas!!

 67. I like the valuable information you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 68. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be precisely what I’m looking for. can you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a lot of the subjects you write related to here. Again, awesome weblog!

 69. AlibinaAlgow zeggen:

  online online using paypal

  b1c3 good choice india online

 70. I pay a quick visit everyday a few web sites and information sites to read articles, however this blog presents quality based articles.

 71. Sixta Topez zeggen:

  I’m really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A number of my blog audience have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help fix this problem?

 72. very nice post, i definitely really like this site, persist in it

 73. Sexy fat girls zeggen:

  Are you the type of guy who likes to look at fat girls naked? If so, then https://t.frtyh.com/755v8haio0?aff_id=29696&offer_id=5331&bo=2753,2754,2755,2756 is the site you’ve been searching for. It’s full of nothing but sexy fat women. These big beautiful women are exactly what your eyeballs have been begging to see. Don’t be surprised if you pop a boner while looking at these hefty honeys. They’re full of curves and are exactly what your penis likes.

 74. Kelvin Milanese zeggen:

  Can I just say what a relief to uncover someone who truly knows what they are discussing online. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important. More and more people ought to look at this and understand this side of the story. It’s surprising you aren’t more popular since you surely have the gift.

 75. The world of video games will never be the same again. There’s nothing quite like https://t.irtyc.com/hau0atf800?aff_id=29696&offer_id=4090&bo=3511,3512,3521,3522&nopop=1 on the entire internet. This is the most exciting hardcore adult video game out there. This is one of those games you can play for hours and hours without ever getting bored of it. Give it a try and let the games begin!

 76. Alvera Okafor zeggen:

  Good day very nice site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionally? I am happy to seek out so many useful info right here in the post, we want work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 77. Tired of not having a special someone? Maybe you just want to get laid and nothing else. It doesn’t matter what type of relationship you’re looking for. You can find it at https://t.irtyc.com/j86z7cbgsg?aff_id=29696&offer_id=3785&bo=2753,2754,2755,2756 There are plenty of single ladies here. The weekend is almost here. Find someone to spend it with. Who knows, you might even get lucky.

 78. Good info! Interesting tips over this web. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before. I couldn’t resist commenting. I ‘ve spent some hours looking for such article. I will also share it with a couple of friends interested in it. I have just bookmarked this website. Finished with the work done, I will enjoy some online homo cams. Gracias!!! Greetings from San Antonio!

 79. Hot adult fun zeggen:

  You’re not here to sip tea and eat cookies. What you want is a super good time in the wonderful world of adult. We’re talking about stuff that will make your dick hard. That’s what you should expect when visiting https://t.irtyc.com/8g5ie1dedc?aff_id=29696&offer_id=2104 You aren’t going to be able to keep your hands off of yourself. Don’t even think twice about it. Head on over there and make your penis smile.

 80. Are you sick and tired of being lonely? Why should you not have someone special in your life? Everyone deserves to find love. You can find that and a whole lot more at https://t.irtyc.com/avekqggwlc?aff_id=29696&offer_id=3785&bo=2753,2754,2755,2756 This is one of those sites where it’s super easy to hook up. You’ll meet all kinds of girls. Don’t sit on the couch and hang out online all night. Hook up with a chick and have yourself a little fun. Every guy deserves to have a gal in his life. What are you waiting on?! Connect with a cutie today and put a smile all over your face.

 81. Glinda Barbato zeggen:

  Hello to every , for the reason that I am truly keen of reading this web site’s post to be updated daily. It carries pleasant stuff.

 82. Get laid today zeggen:

  Are you looking to get laid today? As in right this fucking minute? If so, then you need to check out https://t.hrtye.com/ze97vsfi2o?aff_id=29696&offer_id=5614&nopop=1 This is the one site where you can get some action the same day you join. Don’t even fool around with Facebook and those other so called dating sites. You’re never going to get laid at any of those places. There’s all kinds of pussy just waiting for you to pound it silly here. Don’t forget to buy a box of condoms while you’re out today. You’re going to need them!

 83. Are you the type who loves porn? If so, then you need to take this free survey https://t.grtyo.com/atveuqd9hc?aff_id=29696&offer_id=2680&bo=2786,2787,2788,2789,2790 Answer each and every question and get a freebie afterwards. This is something that every porn lover needs to check out. You even get to see the world famous pornstar Dillion Harper. She’s showing plenty of cleavage and has a special message for you!

 84. Royal Hatzell zeggen:

  I pay a visit daily some sites and websites to read posts, but this website presents quality based posts.

 85. There’s nothing hotter in this entire world than seeing two girls make sweet love. Seeing a girl face deep in pussy is a dream come true. Dreams have a way of turning into reality at https://t.frtyt.com/ekuezzm5kw?aff_id=29696&offer_id=5407&nopop=1 This site is dedicated to stepsisters who love to lick and finger each other. You always knew stepsisters did this sort of thing with each other. You just never seen it with your own eyes until now!

 86. Denver Leviston zeggen:

  I’m going to start a serious blog that will eventually hold a great deal of content. I am a graphic designer, and my husband does my web programming, so this is for reals (haha, yes I just said that). That being said, I’ve already started collecting my content and writing entries, but just how much content should a brand new blog have when you “unveil” it to the world (ideally)?. . Thanks :).

 87. I want to to thank you for this great read!! I absolutely enjoyed every little bit of it. I’ve got you book marked to look at new things you post?

 88. Cool info! Interesting tips over this web. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before. I could not refrain from commenting. I’ve spent 2 hours searching for such infos. I’ll also share it with a couple of friends interested in it. I have just bookmarked this web. Right now with the task done, I going to find some model sexy cams. Thank you!! Greetings from Los Angeles!

 89. trying to determine whether my company blog should be housed on corp. website or using different platform like Blogspot? The goal is to drive as much qualified traffic to the “new” corp. website as possible. Also, what would be better from an SEO perspective?.

 90. redporn zeggen:

  This is so informative. You’ve covered all the possible areas for blog commenting and building links. Really helpful for those new at seo!

 91. Weamdame zeggen:

  levaquin inhaler cialis pills
  http://www.cialiscnrx.com/#

 92. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 93. Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too great. I really like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

 94. I like the valuable info you supply on your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will be told many new stuff proper right here! Best of luck for the next!

 95. I really like reading through an article that will make people think. Also, thank you for permitting me to comment!

 96. Wow that was unusual. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 97. Kathryn Moudry zeggen:

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 98. Right away I am going to do my breakfast, once having my breakfast coming again to read additional news.

 99. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little research on this. And he in fact bought me breakfast due to the fact that I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this issue here on your web page.

 100. Wow, this article is pleasant, my younger sister is analyzing such things, therefore I am going to let know her.

 101. Mirtha Shopbell zeggen:

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content!

 102. SEO link zeggen:

  Fantastic goods from you, man. Ive study your stuff ahead of and youre just as well amazing. I enjoy what youve got right here, adore what youre stating and the way you say it. You make it entertaining and you even now manage to help keep it wise. I cant wait to go through additional from you. That is really an incredible weblog.

 103. Hiya very cool web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also? I’m satisfied to search out so many helpful information here in the publish, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 104. Lalo1966 zeggen:

  I have noticed that car insurance corporations know the autos which are susceptible to accidents and other risks. In addition they know what form of cars are prone to higher risk along with the higher risk they’ve already the higher your premium rate. Understanding the simple basics of car insurance will let you choose the right sort of insurance policy that should take care of your wants in case you get involved in an accident. Many thanks sharing the ideas in your blog.

 105. I’ve been having issues with my Windows hosting. It has set me back quite a bit while making the next list. This is the current list that I have. I should add another list in less than a week. I’ll let you all know when the next list is ready. Thank you for your patience.

 106. 清潔 zeggen:

  TULIP HIFU療程屬非侵入性及非手術的緊膚修身治療,獲歐盟CE、韓國KFDA、GMP、ISO9001、ISO13485等認證,安全可靠。 Tulip的DUAL HIFU精細技術,對面部和眼部治療特別有效;另外,TULIP FB有的13mm及7mm STAMP蓋印式治HIFU治療頭設計,眼、面以外部位,同時具「造身」效果。TULIP【DUAL HIFU高能量聚焦超聲波平台】【特點】- 非手術、非侵入性緊膚治療- 適用於任何膚色肌膚- 治療更精確、更安全- 備有7mm及13mm治療頭,可收緊腹部、臀部、手臂等鬆弛肌膚 【治療目的】- 緊緻肌膚- 提升輪廓- 減淡皺紋- 重塑輪廓線條- 嫩膚亮肌- 提升下垂眼部- 重塑身體線條 (用於7mm/13mm修身治療頭)- 重點減少脂肪細胞 (用於7mm/13mm修身治療頭)

 107. samyboom009 zeggen:

  You’ve worked hard this week. Now it’s time to let your hair down and have a little fun. You can do just that at http://www.camgirl.pw There’s a whole lot of sexy cam girls there. You’ll be amazed by how many there are. Not only that, but these girls are super dirty. This is by far the hottest cam site on the internet. You’ll fully understand that the very second your eyeballs are laid upon these beauties.

 108. Are you searching for a little live cam fun? If so, then you definitely need to check out https://t.irtyc.com/3l5f0asadc?aff_id=29696&offer_id=3664&nopop=1 This is by far the hottest cam site ever. You’ll find plenty of horny girls who love to get down right dirty. This is the kind of dirty that will leave you smiling from ear to ear. Meet girls online who are even more horny than you are. That’s what this is all about. Check it out now and prepare to have an amazing time.

 109. You’re looking to get laid. All you want to do is fuck right this very second. You can do just that at this dating site. You won’t be looking through hundreds of profiles of prudes. These are the kind of girls that you can get your dick wet into. Don’t jerk off to porn. Instead, visit https://t.hrtye.com/lw2c5cw328?aff_id=29696&offer_id=5604&nopop=1 and get laid. Fuck that pretty princess you’ve always been dreaming about. You’ll bust your nut in no time flat after joining this site.

 110. 以低能量的1064-Q激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題。 治療時產生的熱能能促進膠原蛋白的再生,回復肌膚彈性。 使用7mm平行光光頭,使輸出的激光更溫和及均勻。功效: 去除紋身 美白及去除面毛 令整體膚色更白更均勻 減淡及去除荷爾蒙斑或反黑 增加皮膚膠原蛋白,改善皮膚彈性 減淡深層色斑 : 黃褐斑,荷爾蒙斑,蝴蝶斑 以低能量的1064-QS激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題 使用8-10mm平行光光頭,使輸出的激光 更溫和及均勻 1. 激光能透進皮膚深層 2. 激光被黑色素吸收 3. 產生熱能將黑色素體分解 4. 被呑噬細胞吸收及排出體外

 111. chatbot zeggen:

  推介行銷

 112. I just wanted to let you all know that I added a new list. It has taken me awhile to let everyone know due to server issues. Everything should be back on track now.

 113. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. Nevertheless just imagine if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could definitely be one of the very best in its field. Very good blog!

 114. This is my first time pay a quick visit at here and i am genuinely happy to read all at alone place.

 115. Are you the kind of guy who loves to watch sexy girls get fucked in the ass? If so, then you need to check out this site https://t.frtyt.com/brwbcvyrr4?aff_id=29696&offer_id=5425&nopop=1 This is the one place where anal sex lovers can get their fix. You’ve never seen asses this tight fucked by cocks this big. Each asshole is super tight and it gets fucked by a huge cock. It’s impossible not to beat off while watching these beauties getting ass fucked.

 116. Are you the type who likes to hangout on social media? Have you ever thought about making it a career? You can help promote their business using social media. This means you can do what you already love doing and make money at it. Does this sound like something you’d like to do? If so, then check out http://d526fc0l5b3nfyfg3bx3sfpbkq.hop.clickbank.net/ You can help people and make some money in the process. You already hang out at social media sites. Why not make a few bucks doing it?

 117. Just imagine for a second if you could get into the mind of a millionaire. Think of all the things that you could learn. Well, you actually can do just that. A millionaire is giving away all of his secret right on the internet. You don’t even need to leave the house to learn what made him rich. All it takes is visiting http://e31a67zd-ccr7u13el2cflqp0d.hop.clickbank.net He will literally teach you all of the secrets to making money. Don’t you think it’s time that you earned the living that you deserve? Change your life today by simply following the link above. Do it for yourself and everyone that you care about.

 118. Did you know that people make their entire income promoting ClickBank? You too could be one of the many who have quit their job. Affiliate marketing is as old as the internet. It’s not going to go away any time soon. You too can get your piece of the pie. Why shouldn’t you? Do you really like working the job you have? Are you going to be able to do it until you retire? If you’re job requires physical labor, then you know the answer to that question. There’s no way you’re going to be able to do that when you get older. That’s just the truth and no one needs to tell it to you. Right now you could be making money online. Does it require work? You better believe it does. No honest person is ever going to tell you that it’s possible to become a millionaire online without doing any work whatsoever. It’s not possible. That doesn’t mean there isn’t money to be made. There’s plenty of money out there to be made by people just like yourself. Now you know there’s going to be a pitch for a product. You’re right about that. Click on the link http://64efd6-lz41s3rcelbr7s2xl7x.hop.clickbank.net/ and check it out. There’s a video you can watch that will explain everything. It will tell you how to make money using ClickBank. Watch the video and see what you think. You too can be one of the many who earn a living promoting ClickBank. Some people earn a good living and there’s no reason why you can’t.

 119. Are you searching for a date? If so, there’s just one place where you should go. https://t.irtyc.com/vb8tffw9ts?aff_id=29696&offer_id=3785&nopop=1 has more horny singles than any other place online. You can go there and hook up immediately. These are the type of singles who like to have some fun in the sack. Get laid today and put a big smile on your face tonight.

 120. Are you looking for love in all the wrong places? There’s just one site where you can meet all kinds of local singles. There’s never a shortage of girls at this site. By far the best part is, you can go on a date tonight. Hook up here https://t.irtyc.com/awx9mr337k?aff_id=29696&offer_id=3788&nopop=1 and start the day off right. Before you know it, you’ll be in love and hearing the birds sing once again.

 121. lizrose90 zeggen:

  Take a good look at http://www.camgirl.pw This is the one site where you can have a lot of fun. The fun you can have here is exactly what you’re looking for. Enjoy yourself and meet some sexy ladies in the process.

 122. ryannabanks zeggen:

  Are you searching for a little fun? If you are, then http://www.camgirl.pw is the best site for just that. You’ll find plenty of hot babes there who love to get down and dirty. That’s exactly what you’re looking for right this very second.

 123. amberlaray zeggen:

  A good time is what you’ll have with the girls at http://www.camgirl.pw. This is by far the most exciting site on the entire internet. Don’t think twice about visiting this site. Not if you’re in the mood to have a little kinky fun.

 124. It’s been a busy week for you. What’s the best way to get rid of the stress of a busy week? The best and only way is by spending some time with the beauties over at http://www.camgirl.pw These are the girls who know how to treat a man right.

 125. After study a handful of the web sites on the website now, and I truly like your strategy for blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will also be checking back soon. Pls consider my website at the same time and figure out what you consider.
  tennessee finessee shirt http://ow.ly/jKbT30lgVvw

 126. Your blog on De bevalling – Spiritualiteit in opvoeding en onderwijs is great. We hope u can continue delivering many more post in the future. Be prosperous spiritualiteit-in-de-opvoeding.nl

 127. dating advice zeggen:

  Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I am hoping to offer one thing again and help others like you helped me.

 128. Viral style zeggen:

  There are some fascinating points with time in the following paragraphs but I do not determine if I see these people center to heart. There may be some validity but I’m going to take hold opinion until I take a look at it further. Good article , thanks and we want much more! Put into FeedBurner likewise

 129. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 130. I added a new list. As you’ll see it’s bigger than most of them. I hope you all have had a great week!

 131. Wonderful publish, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not notice this. You should proceed your writing. I’m confident, you’ve a huge readers’ base already!|What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to contribute & assist different customers like its aided me. Great job.

 132. Trop grande faveur n’est pas bonne.

 133. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 134. Hello there friend! very nice post, i certainly love this website, keep on it Again thanks alot for this!

 135. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks

 136. natynaty zeggen:

  You’ve been working hard lately. All that stress has got to be eating at you. Why not take a break and enjoy some cam girls? There’s plenty of them to enjoy at http://www.camgirl.pw It’s wall to wall babes at this site. You’ll know that right away after your first visit.

 137. I hope you all are having a great weekend. I have a new list for you. Read the latest update on how I compiled the list. I’m still surprised by the results.

 138. Very nice blog post. I definitely love this website.
  Keep writing!

 139. Hi there, the whole thing is going well here and ofcourse every one is sharing data, that’s in fact fine, keep up writing.

 140. you’re truly a just right webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve performed a magnificent process on this matter!

 141. Quality content is the secret to invite the visitors to pay a quick visit the web page, that’s what this
  website is providing.

 142. dancing is my passion and and i enjoy being enrolled in a dance class to improve my skills**

 143. This is the sort of information I’ve long been in search of. Thanks for posting this information.

 144. I just want to say I am just beginner to blogging and site-building and absolutely enjoyed this web blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely come with beneficial articles and reviews. Thanks a lot for revealing your webpage.

 145. DenZets zeggen:

  Buy Viagra Overnight Buy Viagra Online Legitimate Pharmacy where to buy cialis online safely Buy Sildenafil Citrate 100mg buy Female Viagra

 146. CarTugh zeggen:

  Lasix In Canada cheap cialis Achat Cialis Quebec Propecia Dhea Minoxidil 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.